Modevisning

En stund fylld av glädje, är något som alla mår gott av. Att arrangera en modevisning är just detta. Glädje! Vi arrangerar modevisningar tillsammans med företag, föreningslivet och andra organisationer. Deltagarna får gärna vara med och visa kläderna. Kläderna varierar jag för att passa de flesta, men självklart tar jag också stor hänsyn till mannekängernas önskemål. Det är ju trots allt stundens glädje vi vill åt.

För att vi skall ha möjlighet att genomföra detta behöver vi att den som är bokningsansvarig bjuder in, delar ut vårt reklamblad, sätter upp det på anslagstavlorna och sprider informationen så mycket som möjligt. Ju fler ni är, desto större chans till en lyckad stund tillsammans.

Modevisningen varar i ca 25-30 minuter och därefter stannar vi kvar enligt överenskommelse för dem som önskar handla av det vi har med oss.

 Modevisningen är kostnadsfri.

 Välkommen att kontakta oss för vidare information.

 

 

Namn *
Namn

 

Frågor och svar:

Kostar det något att få ModeStugan att arrangera modevisning?

-Nej, det är kostnadsfritt att anlita oss.

Har ModeStugan mannekänger med sig till modevisningen?

-Ibland har vi mannekänger med oss om man så önskar. Oftast är det alltid några som vill ställa upp. Alla kan vara med!

Hur lång tid tar en modevisning?

-Det bestämmer ni själva, men oftast tar den 20-30 min.

Hur många mannekänger måste det vara?

-Det väljer man själv. Vi brukar rekommendera 3-4 kvinnor och 1-2 män, men allt är möjligt efter önskemål. Har ni inte så många kan vi ta med några.

Säljer ni kläder på plats?

-Vår ModeBuss är fullastad och försäljning har vi alltid efter en modevisning. Den brukar vara ca 1 – 1 ½ timme beroende på era önskemål.

Hur tar ni betalt?

-Vi tar både kort och kontant betalning. Swish fungerar också.

Vad krävs av oss som arrangör?

-ModeStugan vill att ni i god tid förmedlar att vi kommer och hänger upp de flyers som vi skickar ut. En lämplig lokal att vara i (hur den skall se ut stämmer vi av när ni bokar. Det mesta går att lösa.) Vi hjälper till att möblera om, om det önskas. Vill ni ordna kringarrangemang med t ex mingel med dryck och tilltugg så är det inga hinder för oss. 

Vad ställer ModeStugan upp med?

-Vår ModeBuss är lastad med delar av vår kollektion. Vi hjälper till med att iordningställa lokalen innan och efter om så krävs. 

Hur långt innan modevisningen kommer ni?

-Vi är på plats ca 1 timma innan start.

Kan vem som helst vara mannekäng?

-Absolut! Vi blir jätteglada om några deltagare vill visa våra kläder.