lila blomma.jpg

 

 

Mor-dotter-modevisning hos ModeStugan!!

Hej!

Under april har vi haft flera grupper på besök i butiken och det är så roligt att vi nu har möjligheten att ta emot mindre och större sällskap och kan erbjuda modevisning, mingel och hela sortimentet på en och samma gång!

Under maj är det två roliga arrangemang på gång. Under Kristi Himmelfärdshelgen, 11-13/5, blir det stor fest tillsammans med våra grannar Lindar'n och House of Color. Tävling och korvgrillning bland mycket annat blir det. Mer information kommer i annons och i sociala medier. Ordinarie öppettider gäller fredag-söndag, men på Kristi Himmelfärdsdagen (10/5) har vi öppet kl 11-15 (obs! festligheterna börjar först på fredagen!).

I maj skall vi ju dessutom fira mor! Den 26/5 arrangerar vi därför en "Mor-dotter"-modevisning där alla är välkomna till en trevlig eftermiddag då vi visar vår- och sommarkläder och bjuder på lite lättare förtäring. Anmäl dig och läs mer här. Välkomna!

Eftersom vi inte tänkte störa dig med fler nyhetsbrev förrän fram i augusti, vill vi också passa på att flagga för vår modevisning den 9/6. Då har vi nöjet att hälsa Susanne Hellman Holmström, som du kanske sett i Go'kväll, välkommen till oss. Susanne är expert på katter och deras beteende och kommer att vara i butiken under dagen också för att svara på frågor. Inte nog med det, Ingalill från Jonsereds Katthotell är också med och berättar om sin verksamhet. Du måste naturligtvis inte vara kattälskare för att vara med! Samma förutsättningar som ovan och du kan anmäla dig och läsa mer här redan nu.

Med dessa rader önskar vi dig en härlig VÅR och en skön SOMMAR. Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Hjärtligt välkommen till oss!

Hälsar
Annett med personal