IMG_1763.JPG

 

 

Nu är vi igång!

Hej!

Det har varit ett par fantastiska veckor sedan vi öppnade i vår nya lokal och jag vill varmt tacka för alla lyckönskningar, glada tillrop och positiv respons! Vi stortrivs i våra nya lokaler och är jätteglada att våra kunder verkar göra det också!

Just nu är det mycket fokus på inköpen för höstens kollektion samtidigt som vi löpande får in vårens fina nyheter. Nu hoppas vi på att våren kommer tidigt i år!

Under mars har vi mycket att bjuda på!

1/3 - Vårens första modevisning går av stapeln på scenen på Seniormässan i Varberg kl 14:30. VI finns förstås på plats i vår monter hela dagen med fina erbjudanden. Välkommen! 

4/3 - Även i år är vi med på Woman in Red på Clarion Post Hotel i Göteborg både med modevisning och monter. Det är 20-årsjubileum, så det blir extra flärd och fest! Klicka på länken ovan för att anmäla dig och läsa mer.

9-11/3 - Vi fortsätter vårt samarbete med Gunilla y sus zapatas och har Spanska skodagar i butiken. Fredag och lördag finns också Helena från Näsets fotvård i butiken. För 150.- får du vårfina fötter (fotmassage och nagellack) och en skön stund, behandlingen tar ca 40 min. Ring och anmäl dig snarast på 0733-30 04 73, begränsat antal platser, så först till kvarn!!

15/3 - Mingelkväll i butiken kl 17-19:30 med Åsa från vårt märke Prepair. Drop-in, ingen anmälan krävs.

22/3 -  Modevisning i butiken med föredrag av Maria från smyckesmärket Ting by Ling. Maria berättar om sitt arbete med "hjälp till självhjälp" och FairTrade. Start kl 18:15. Anmäl dig här senast 16/3. Maria kommer att finnas i butiken under eftermiddagen och du har även möjlighet att köpa smycken som inte säljs av ModeStugan.

Hjärtligt välkommen till oss!

Hälsar
Annett med personal
 
PS! OBS att vi fr o m 19/2 öppnar kl 11 alla dagar!