Ett händelserikt år 2017

När vi sitter och summerar året som gått så tycker vi att det har varit ett fantastiskt och händelserikt 2017.  Från att vi jobbat på som vanligt med bussen med modevisningar på olika föreningar, organisationer, damklubbar m fl. till att vi fick möjligheten att börja planering för flytt av vår butik ner till Åsa. Däremellan har vi deltagit på Seniormässor i Varberg, Göteborg och Borås med våra modevisningar som gjort succé. Vill också passa på att rikta ett stort TACK till 1,6 miljoner klubben, Göteborgs avd för ert förtroende att ha ModeStugan med på era arrangemang. Nu ser vi fram emot den 4 mars då ni firar 20 års jubileum. 

Vill också passa på att TACKA alla kunder, samarbetspartners och anställda för ett fantastiskt 2017 och vi vi ser fram emot att göra 2018 till ett händelserikt år tillsammans mer er alla.

Det stora fokuset kommer naturligtvis att handla om vårt öppnande och utveckling av vår nya butik på Åsa Stationsväg 95 B dit ni ALLA är hjärtligt välkomna. Vi håller vid våra ledord som är kvalité, omtanke & glädje.

ETT GOTT NYTT ÅR

Önskar Annett & Thorbjörn

ModestuganKläderiÅsaKungsbackamedfotografFrökenFoto(2).jpg

Julmys 7/12

Snart knacka julen på dörren och det är dags att börja tänka på julklappar och mys både till och för dig själv och dina kära. ModeStugan kommer att vara med på julmys den 7/12 på Josefssons husvagnar i Landvetter. Vi är flera utställare denna kväll som har fina erbjudanden. Vi som kommer att vara där är Kama Fritid,  Näsets fotvård, Sweetme37, Hans Hugos,  Tomnik design, Hopp och Tro

julklapp.jpg

Det bjuds på bubbel och tilltugg och du får dessutom en goddiebag med dig hem fylld med fina gåvor. Vi kommer även att sälja lotter till förmån för Drömmarnas hus i Moldavien. Fina priser som utställarna skänkt.

Vi hoppas att få se dig där!

Glöm inte att anmäla dig senast 3 december till: ulrika@josefssonshusvagnar.se eller på telefon 0703-620 688 (meddela eventuellt behov av specialkost) Anmälan är bindande. Begränsat antal platser!

Kram Annett

FLYTTREA START 23/11 kl 10

Nu är det dags att hjälpa oss att tömma butiken på Buaredsvägen 20. Vi börjar vår stora FLYTTREA 23/11 kl 10 Det är hela (nästan) höstens kollektion som du nu kan köpa med 30-50% rabatt. Passa på att köpa kläder till julens alla fester och fina julklappar :)

 Igår skyltade vi upp om vår REA nere i nya butikens skyltfönster. Tänk att vi i slutet av januari början på februari kommer att finna här nere :) En härlig känsla att få ta emot er fina kunder nere i Åsa.

Igår skyltade vi upp om vår REA nere i nya butikens skyltfönster. Tänk att vi i slutet av januari början på februari kommer att finna här nere :) En härlig känsla att få ta emot er fina kunder nere i Åsa.

En liten "kik" in i lokalen där de just nu håller på att dra ventilationen. Här är en hel del kvar från byggarnas sida och sedan ett antal timmar för oss att inreda innan vi kan flytta ner vårens kläder. En spännande tid går oss tillmötes.

åsa kungsbacka modestugan.jpg

Vi ses i ModeStugan på Buaredsvägen 20 under hela vår FLYTTREA. Passa på att fynda!!!

Allt gott

Kram Annett