Festklädd

Söndag kväll och sitter med ett leende på läpparna efter helgens stora händelse för oss. För första gången har vi fått vara riktigt festklädda tillsammans. En härlig känsla. Inte nog med att vi var festklädda det var ca 250 till :) Varför festklädda? Vi har varit i Halmstad på högtids loge. Logen i Halmstad firade 40 år. Vi har varit med om ceremonier, god middag med dryck, dans samt träffat nya vänner. Inte nog med detta så fyllde Thorbjörn 60 år samma dag som festen. Inte många som fyllt jämt med 250 människor som står upp och sjunger "ja må han leva" i frack och långklänning.

Med detta vill vi också visa festkläder som vi har möjlighet att ta hem på beställning. Vi har bra kontakter där vi kan vara just DIG behjälplig. Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

 

Kommer att njuta av denna fest länge. Tackar samtidigt alla kunder som besökt våra butiker under veckan. Följ oss på instagram och facebook för att hålla er uppdaterade om ModeStugan

Stor kram till er alla

Annett & Thorbjörn