Nu var det dags....

Tidig morgon och kl är strax 5. Nu är det dags för mig att åka iväg på en spännande resa. Det bär av till Kroatien en vecka tillsammans med Qoola Qvinnor. Vi är ca 100 kvinnor från hela landet som skall umgås, nätverka lära av varandra. Det är dags att njuta av livet. 

Just nu så är det mycket som händer i ModeStugan´s kulisser. En ny broschyr, nya samarbetspartner mm. en spännande höst går oss tillmötes. Det var dags att förnya våra foton på mig och Thorbjörn till våra profilbilder. Ett smakprov :)

Fröken Foto lockar fram det goda 

Under tiden som jag är iväg fixar Thorbjörn och Mia våra butiker. Det fullkomligt dignar av höstnyheter. Passa på att kom förbi. Ni vet ju att först till kvarn......

Önskar er nu en riktigt härlig vecka hemma i Sverige. Följ oss på facebook och instagram

Välkomna till oss.

Kram,kram Annett & Thorbjörn