Event och utbildning

Helgen har varit intensiv men jätte rolig.

Igår lördag var vi med på +55 event på Kungsbacka teater. ModeStugan tillsammans med Gillis Edman familjejuridik och begravningsbyrå var initiativtagarna för att detta event skulle bli av. Vi saknade en +55 event i Kungsbacka. Så från att vi började bolla tanken till att eventet var igår tog det 1 år. Många besökare och modevisning på scen med våra fina höstkläder. Att bygga monter till en mässa och få en röd tråd är lika roligt varje gång. 

 

 Tack Florafloristen för den vackra buketten till vårt bord. Fick mycket beröm för din kreativitet.

Tack Florafloristen för den vackra buketten till vårt bord. Fick mycket beröm för din kreativitet.

Söndagens eftermiddag har vi haft utbildning för vår butikspersonal i hur vi stylar butiken men även hur vi skall på allra bästa sätt hjälpa kunden att göra ta beslut att köpa de kläder som känns rätt. Det blev en eftermiddag med många frågor och funderingar som vi hjälptes åt att lösa. Många goa skratt blev det också. Tack Karin & Linda för en mycket trevlig em. 

 

 Eva och Karin i en härlig diskussion om kjol längd och vad som Eva känner sig bekväm i. För det är det som är viktigt vad du som kund är bekväm i. Vi i ModeStugan kan hjälpa dig att hitta det.

Eva och Karin i en härlig diskussion om kjol längd och vad som Eva känner sig bekväm i. För det är det som är viktigt vad du som kund är bekväm i. Vi i ModeStugan kan hjälpa dig att hitta det.

Dags för lite sömn innan kommande veckas aktiviteter. I morgon kommer vi att finnas i Partille församlingshem för modevisning för slutet sällskap. Kl 13-16 har vi pop-up butik för alla :) Välkomna att besöka oss där.

Följ oss på instagram och facebook

Natti, natti så hörs vi snart igen.

Kram

Annett & Thorbjörn