Nytt i ModeStugan

Ja, händer det något nytt i ModeStugan så här i början av året? Vår REA håller på för fullt. Fortfarande fina kvalitetskläder till bra priser. Vi träffar leverantörer med höstens kollektion.      Igår var vi på ett spännande möte i Askim som slutade i ett samarbete med ett nytt märke som heter GareDeRobe :)

Innejacka/kavaj är alltid bra bas att ha i sin garderob som du på ett enkelt sätt dressar upp/ner med olika toppar och accessoarer. Dessa jackor har GareDeRobe som dessutom har passform för att få fram det kvinnliga. Ett par smakprov :) Vi kommer dessutom att få in jackor som vi varit med och bestämt tyg till. Verkligen nytt i ModeStugan! Jackorna väntas hem i början av mars men jag har ett par smakprov hemma redan nu.

Vi kommer att få in ytterligare ett nytt märke under mars månad. Vilket det blir håller jag lite hemligt ett tag till..............

Önskar er alla fina en härlig vecka så hörs vi snart igen.

Kram kram Annett