Välkommen 2017

Välkommen 2017. Känns härligt med ett helt år framför mig som skall fyllas med massor av roligheter. För oss i ModeStugan blir det naturligtvis stort fokus på våra kunder. Det skall vara glädje i att shoppa kläder :) Vi välkomnar några nya märken och några märken kommer att få semester ett tag. Vi åker på mässan i Köpenhamn i början av februari och hoppas att vi finner det vi söker hos leverantörerna där. Vi kommer även att ha flera mindre arrangemang i butiken med andra företagare som har med kläder, stil och skönhet att göra samt i vårt närområde. En spännande vår ligger framför oss. 

 Smakprov från Imitz som kommer in under våren

Smakprov från Imitz som kommer in under våren

All in från Cotonel :) Ja, jag vet att hatt inte är min grej min jag har köpt in några i alla fall :))))

Önskar er alla en fin trettonhelg. 

Kram Annett