FLYTTREA START 23/11 kl 10

Nu är det dags att hjälpa oss att tömma butiken på Buaredsvägen 20. Vi börjar vår stora FLYTTREA 23/11 kl 10 Det är hela (nästan) höstens kollektion som du nu kan köpa med 30-50% rabatt. Passa på att köpa kläder till julens alla fester och fina julklappar :)

 Igår skyltade vi upp om vår REA nere i nya butikens skyltfönster. Tänk att vi i slutet av januari början på februari kommer att finna här nere :) En härlig känsla att få ta emot er fina kunder nere i Åsa.

Igår skyltade vi upp om vår REA nere i nya butikens skyltfönster. Tänk att vi i slutet av januari början på februari kommer att finna här nere :) En härlig känsla att få ta emot er fina kunder nere i Åsa.

En liten "kik" in i lokalen där de just nu håller på att dra ventilationen. Här är en hel del kvar från byggarnas sida och sedan ett antal timmar för oss att inreda innan vi kan flytta ner vårens kläder. En spännande tid går oss tillmötes.

åsa kungsbacka modestugan.jpg

Vi ses i ModeStugan på Buaredsvägen 20 under hela vår FLYTTREA. Passa på att fynda!!!

Allt gott

Kram Annett