Julmys 7/12

Snart knacka julen på dörren och det är dags att börja tänka på julklappar och mys både till och för dig själv och dina kära. ModeStugan kommer att vara med på julmys den 7/12 på Josefssons husvagnar i Landvetter. Vi är flera utställare denna kväll som har fina erbjudanden. Vi som kommer att vara där är Kama Fritid,  Näsets fotvård, Sweetme37, Hans Hugos,  Tomnik design, Hopp och Tro

julklapp.jpg

Det bjuds på bubbel och tilltugg och du får dessutom en goddiebag med dig hem fylld med fina gåvor. Vi kommer även att sälja lotter till förmån för Drömmarnas hus i Moldavien. Fina priser som utställarna skänkt.

Vi hoppas att få se dig där!

Glöm inte att anmäla dig senast 3 december till: ulrika@josefssonshusvagnar.se eller på telefon 0703-620 688 (meddela eventuellt behov av specialkost) Anmälan är bindande. Begränsat antal platser!

Kram Annett