Ett händelserikt år 2017

När vi sitter och summerar året som gått så tycker vi att det har varit ett fantastiskt och händelserikt 2017.  Från att vi jobbat på som vanligt med bussen med modevisningar på olika föreningar, organisationer, damklubbar m fl. till att vi fick möjligheten att börja planering för flytt av vår butik ner till Åsa. Däremellan har vi deltagit på Seniormässor i Varberg, Göteborg och Borås med våra modevisningar som gjort succé. Vill också passa på att rikta ett stort TACK till 1,6 miljoner klubben, Göteborgs avd för ert förtroende att ha ModeStugan med på era arrangemang. Nu ser vi fram emot den 4 mars då ni firar 20 års jubileum. 

Vill också passa på att TACKA alla kunder, samarbetspartners och anställda för ett fantastiskt 2017 och vi vi ser fram emot att göra 2018 till ett händelserikt år tillsammans mer er alla.

Det stora fokuset kommer naturligtvis att handla om vårt öppnande och utveckling av vår nya butik på Åsa Stationsväg 95 B dit ni ALLA är hjärtligt välkomna. Vi håller vid våra ledord som är kvalité, omtanke & glädje.

ETT GOTT NYTT ÅR

Önskar Annett & Thorbjörn

ModestuganKläderiÅsaKungsbackamedfotografFrökenFoto(2).jpg