Lagerförsäljning och zumba i Kullaviks scoutgård.

Ett stort TACK till alla kunder som idag besökt vår lagerförsäljning som pågår i Kullaviks scoutgård. Det värmer extra i hjärtat när kunder tackar för servicen att butiken kommer till sina kunder i Kullavik :) Många kunder gjorde riktigt fina köp. 

Hann du inte komma förbi idag så finns vi på plats under tisdagen också kl 12-17:30.

Jag avslutade dagens försäljning med att vara med på Annelie Duvlings zumba pass. Premiär för mig :) Hej hopp vad det var svårt med koordination. Alla dansade till höger medan jag höll mig till vänster, men svettig blev jag. 

Nu intar jag strax kudden och laddar för ny dag som börjar med besök hos frissan innan det blir dags för Kullavik med vår lagerförsäljning.

Allt gott och stor kram till er alla.

Annett