Kläder och energi. Hör det ihop?

Vilken överskrift tänker du. Ja det är precis kläder och energi som min kropp är uppfylld med. Det händer så mycket just nu :) Kläder för våren bara rasar in i butiken. Varje dag packas det upp nya kläder och detta ger ny energi till butiken. Idag har vi packat upp en fantastisk härlig blus i 100% linne från vårt nya märke Claire. Finns i vit och ljusblå. Skall fota den på mig i helgen så att ni ser hur snygg den är ;)

Kroppen fylls med energi när man möter människor. Mötet med Åsa som håller i eventetWomen in red, vilken kvinna! Vilken energi och vilken feedback jag fick för våra kläder. Är fortfarande euforisk över vårt möte. Ser verkligen fram emot den 12 mars då det går av stapeln.

Ta ett glas vin med en underbar vän en onsdag kväll och få dela med sig både det som är positivt och negativt i ens arbete ger också energi. Naturligtvis blev det mycket prat om vårens kläder och mode.

Gå på sin nätverksträff en torsdag kväll och få kontakter med människor där det står dörrar på glänt och det flödar energi och nyfikenhet på kläder hos ModeStugan ger en fantastisk boost. Kanske är det nu det händer??? 

Precis så är det i mitt liv. Kläder och energi hör ihop!!!

 

På återhörande.

Kram Annett