Summering och planering.

Söndag kväll och dax att summera veckan som varit och planering för kommande vecka. Det haft varit många planeringsmöten under veckan och lördagen hade vi smycke leverantören Decibelle på besök i butiken. Smycken från det skira enkla till det mer lite kraftigare och utstickande. Många kunder passade på att köpa sig smycken till sina nya vårkläder. Vi passade också på att bjuda in Fröken foto då det var dags att få tagit lite nya bilder i butiken. Dessa kommer att läggas upp om ett par veckor

Veckan som kommer är det dags för årets första Senior mässa som är i Sparbankshallen, Varberg. Modevisning kl 12:30. Känns lite pirrigt eftersom det förra gången satt ca 500 personer och tittade :) Sedan finns vi ju på plats i vår monter under hela dagen.

Vill också tala om att det nu går att anmäla sig till Afternoon Tea den 22 mars direkt på vår hemsida ModeStugan

Vi försöker fråga våra kunder vad ni tycker saknas eller om vi skall ändra på något mm Vi har nu lagt till en flik på hemsidan med Tyck till där vi gärna tar emot era synpunkter. Detta är ett sätt för oss att utveckla ModeStugan ännu mer framåt.

Ha det bäst så hörs vi snart igen :)

Kram Annett