Intensiva dagar

Nu är det mycket logistik i huvudet på ModeStugans ägare :) Vi är inne i några intensiva dagar. Gårdagen var helt fantastisk på Clarion Post Hotell tillsammans med Woman in Red. Thorbjörn fick vara med som en liten extra överraskning denna kväll då han hade en dam i varje arm när finalen gick av stapeln. Tack Elisabeth Bövik för att du lyckades fånga oss tillsammans på en bild :) Röd långklänning från märket Elinette. 

Sen kväll hem och lasta om inför dagens försäljning i Göteborg som skulle avslutas med att bygga monter inför tre dagar på Seniormässan. Sedan har vi ju naturligtvis modevisning på plats där. När vi ändå kör på så gör vi torsdagen lite extra intensiv med att jag får åka från mässan tidigare för att fixa monter till tjej kvällen på Åby då vi har modevisning mellan två lopp. 

Hörs vi inte här på några dagar så vet ni varför.

Stor kram till er alla

Annett