Härlig vecka.

Vilken härlig vecka vi nu lämnar bakom oss. Vårens seniormässor är över. Vilka härliga dagar det blev! Och vilken respons på våra modevisningar och flödet till vår monter. Vill säga att det har varit helt magiskt. Vi har fått flera beställningar på våra populära sjal smycken som du kan flytta mellan dina favoritsjalar och även användas på din poncho.

 

Vi avslutade torsdagen med en modevisning på Åby travbana där det var tjejkväll. Det är så kul att ha ett sortiment som många olika åldrar kan ha. Det är ju hur du kombinerar det som avgör om du vill att det skall se klassiskt ut eller du vill tuffa till din stil. Detta fick vi se när vår "mannekängkår" för kvällen var lite yngre än de som annars visar våra kläder :) 

Tack till Yvonne, Maria, Sara, Helena och Kristina för er fantastiska insats. 

Ser fram emot en härlig vecka och kanske jag träffar just DIG !

Kram Annett