Mässor och event

I torsdags var vi på Seniormässan i Varberg. Vilken energi!!! Mässan i år var helt magisk. Det var fullt i vår monter precis hela dagen. Naturligtvis för bra mässerbjudande men också alla som var nyfikna och köpsugna på våra sjals mycken som vi säljer som smör i solen.

Mitt på dagen hade vi vår modevisning på scenen. Det beräknades att det satt nästan 500 personer och tittade på oss i ModeStugan. Det är en häftig känsla kan jag lova. Jag känner mig faktiskt riktigt stolt över vårt företag och för våra mannekänger.

Nu laddar vi för eventet på Clarion Post hotell på söndag den 12:e med Woman in Red. Att få vara med på dessa event och mässor och möta alla härliga människor är fantastiskt. Den 14-16 mars är det dags för den stora seniormässan på Svenska mässan i Göteborg. Vi har modevisning på scen tisdagen och torsdagen.

Jag måste också nu berätta om ytterligare ett stort event som äger rum den 16 mars på kvällen. Vi skall ha modevisning på Åby travet på deras tjejkväll!! Tjohoo så galet häftigt!

Som ni förstår är mars en månad som är mäss och event månad. Sedan får vi ju inte tappa bort alla bokade visningar hos våra fantastiska föreningar, organisationer och damklubbar.

Vi är på gång, vi är laddade , vi är tända......

Vi hörs snart igen.

Kram Annett