Veckan som varit och veckan som kommer.

Hej och hå vad tiden bara rasar iväg. Vill hinna så mycket men tiden räcker inte till. Skulle ha skrivit till er efter våffel succén förra helgen men först nu sitter jag vid datorn. Veckan började med en härlig modevisning ute på Hönö. Ett gäng härliga damer. Fick dessutom en kontakt med en kvinna som har ägt en butik i Göteborg som ville att vi skulle ses på ett glas vin och prata. Blev så överlycklig att hon kom fram till mig och ville att vi skulle ses. Skall höra av mig till henne under veckan.

Sedan har vecka förlöpt med visningar på damklubbar och föreningar. 

 Wb damklubb´s härliga mannekänger

Wb damklubb´s härliga mannekänger

 W6 damklubb´s mannekänger

W6 damklubb´s mannekänger

Som ni förstår är det en intensiv period vilket leder till att det är "snurr" på sortimentet. Nu laddar vi för en ny härlig vecka med många visningar. Kanske vi träffar just DIG!

Njut av vårens alla dofter så hörs vi snart igen.

Kram Annett :)