April månad och mycket har hänt.

I perioder så känns det som om livet i ModeStugan rullar fortare än normalt. Jag har inte glömt bort mina små brev i stugnytt men tiden har inte räckt till utan jag har varit tvungen att prioritera. Vad har vi gjort under april månad? Vi har haft 2 visningar per dag nästan hela april. Vi har haft vår byxhelg som blev en succé denna våren också. Många passade på att förnya sig med våra fina byxor från bla. Robell, Anna Montana, Mel Richman, Imitz-Jensen m.fl

 Anna Montana-jeans i många varianter!

Anna Montana-jeans i många varianter!

Under april har vi också hunnit fota vårens smakprov på ModeStugans kläder. Denna gången fotade vi på Varbergs Stadshotell i deras vackra miljö. Måste verkligen säga att det var en sådan härlig miljö där verkligen våra kläder passar in :)

 Tack Fröken Foto för härliga timmar tillsammans. Bilderna kommer under veckan att läggas upp så ni får se mer av fotograferingen.

Tack Fröken Foto för härliga timmar tillsammans. Bilderna kommer under veckan att läggas upp så ni får se mer av fotograferingen.

April månad avslutades med spanska dagar i butiken.

Ett stort TACK till La Gunilla y sus zapatos för att du valde att vara hos oss i ModeStugan under 3 härliga dagar. Vi kommer nu att ha ett par av sko modellerna i butiken så ni som inte hann komma i helgen har fortfarande möjlighet att prova dessa supersköna skor. 

Sammanfattar och TACKAR alla våra härliga kunder som besökt oss under denna månaden. Det kommer att vara ganska högt tempo även under maj. Återkommer snart igen.

Önskar er alla en härlig maj månad och hoppas att vi ses i ModeStugan

Stor kram Annett