Följ oss på resan

Som många av er vet så har vi en spännande resa framför oss som vi vill dela tillsammans med er. Vi kommer att under senare delen av hösten att flytta ModeStugan ner till Åsa. Detta kommer att bli super!!!! Dax att ta ModeStugan till nästa nivå. Som ni vet sitter vi ju aldrig still och har tråkigt utan hela tiden nyheter på G :)

Våra ledord följer med oss som ni vet Kvalité, omtanke och glädje bygger vi in även i vår nya butik.

 Lugn!! Hela ytan är inte vår :) I denna byggnad kommer Lindarn att ha sin serviceverkstadsamt S-O Börjesson med sin färgbutik. Tänk vad mycket kul det kommer att hända här nere hos oss 3 butiker som kommer att hitta på en massa roligheter för alla våra kunder.

Lugn!! Hela ytan är inte vår :) I denna byggnad kommer Lindarn att ha sin serviceverkstadsamt S-O Börjesson med sin färgbutik. Tänk vad mycket kul det kommer att hända här nere hos oss 3 butiker som kommer att hitta på en massa roligheter för alla våra kunder.

Vi följer med spänning bygget av vår nya lokal som kommer att ge oss en luftigare lokal på många sätt. Så missa inte att följa oss på vår resa.

Vi önska er alla en trevlig helg och missa inte att vår GALNA REA pågår för fullt i butiken.

Kram Annett