Höstens mässor

Vad det blev mycket prat om mässor här på bloggen. Nu är höstens mässor för inköp avklarade så nu är det några leverantörer som kommer till butiken sedan är inköpen för våren klara. 

Höstens mässor för DIG med livserfarenhet. Ja, varför skriver jag inte seniormässa? En kund som besökte butiken i lördags gillade inte ordet senior men tyckte det var mycket mer lockande att få gå på en mässa som riktar sig till de med livserfarenhet :)

2 september är det mässa på Kungsbacka teater. Dryga 30-talet utställare. Moderator på scen är Ulf Elwing. KL 11:30 visar ModeStugan höstens mode på scen. Programmet i sin helhet kan ni läsa på http://www.news55.se/seniormassor/

4-5 september finns vi i Eriksbergshallen, Göteborg. Där kan ni se höstens mode med ModeStugan på scen kl 12 på måndagen och kl 13 på tisdagen. Vi ser verkligen fram emot att möta er under dessa dagar. Naturligtvis har vi "mässpriser" i vår monter :)

 Önskar er alla en härlig vecka och passar på att visa en bild på nyinkommen blus i underbart print från Prepair :) Imorgon skall det fotas kläder som kommer på hemsidan under veckan.  Var rädda om er så hörs vi snart igen ;)  Kram Annett

Önskar er alla en härlig vecka och passar på att visa en bild på nyinkommen blus i underbart print från Prepair :) Imorgon skall det fotas kläder som kommer på hemsidan under veckan.

Var rädda om er så hörs vi snart igen ;)

Kram Annett

Var rädda om er så hörs vi snart igen ;)

Kram Annett