Vår nya butikslokal

Dags att visa lite vad som händer med vår nya butikslokal. Sedan korten togs har det gått lite mera framåt då det kommit in glas i fönster och dörrar.

 Här står jag vid vår dörr :) Tycker ni det ser blött ut? Ja, de får allt fixa takläckaget innan vi flyttar in samt det skall ju upp mellanväggar för hela ytan är inte vår ;) Vår butik kommer att bli rymlig och luftig. Myskänslan och värmen skall vi skapa tillsammans med er kunder.

Här står jag vid vår dörr :) Tycker ni det ser blött ut? Ja, de får allt fixa takläckaget innan vi flyttar in samt det skall ju upp mellanväggar för hela ytan är inte vår ;) Vår butik kommer att bli rymlig och luftig. Myskänslan och värmen skall vi skapa tillsammans med er kunder.

 För första gången under ModeStugans tid kommer vi att få skyltfönster. Det blir en utmaning då jag inte har jobbat med att skylta tidigare. Jag har god hjälp och erfarenhet av en kollega i branschen som är superduktig på detta och kommer hjälpa mig med tips,råd och handkraft. 

För första gången under ModeStugans tid kommer vi att få skyltfönster. Det blir en utmaning då jag inte har jobbat med att skylta tidigare. Jag har god hjälp och erfarenhet av en kollega i branschen som är superduktig på detta och kommer hjälpa mig med tips,råd och handkraft. 

Det är en spännande tid som följer innan vi får flytta in. Under tiden är ju ModeStugan öppen som vanligt på Buaredsvägen 20, Åsa. Här hjälper vi kvinnor och män som gillar att klä sig med stil och kvalité.

Önska er alla en fin tisdag.

Kram Annett