Väninneträff!

 

Butiken är er för en lunch, fika eller kväll! Boka tid, ta med några väninnor och kom till butiken och släpp loss. Ni får prova kläder i lugn och ro och ha en trevlig stund tillsammans. Som alltid finns jag här för att hjälpa er finna det just ni söker. För att förgylla stunden lite extra kan vi "mannekänga" för varandra, vilket brukar vara en uppskattad aktivitet.

Boka för 4 - 10 personer i 2-3 timmar.

Vi bjuder på tilltugg.

 

Namn *
Namn

Frågor och svar

Hur många kan man vara?

-Upp till 10 personer

Vad är minimum för att ni skall genomföra det?

-Det pratar jag med den som bokat så kommer vi överens beroende på anledning.

Måste man vara ett eget slutet sällskap eller kommer ni att annonsera ut om kvällar för bokning?

-Både och, ni är välkomna som slutet sällskap men vi kommer också att annonsera ut ett antal datum i våra lokaltidningar och på vår hemsida med olika teman. Du kan alltid ringa oss och fråga om du inte har tidning eller är bekväm med dator.

Hur går det till?

-Ni kommer till butiken. Vi bjuder på lättare förtäring och dryck. Önskas något speciellt? Fråga oss. Sedan berättar jag lite om hur modevisningen går till eftersom man inte är så många och butiken inte är så stor. Vill man inte ha modevisning, så hittar jag på något kul i alla fall. Ni som kommer bestämmer hur ni vill ha det.

Hur länge varar den?

-Det bestämmer ni lite själva men det brukar vara ca 3 timmar.

Vilken veckodag kan man boka?

-I första hand är det torsdagkvällar. Önskar man annan dag/tid så går det oftast att lösa.

Hur lång tid före behöver man boka?

-Boka så fort som möjligt! Vi bokas ju in hela tiden på olika aktiviteter, även kvällar och helger. Så snart ni har ett datum, så ring mig och boka.