ModeStugans Kundklubb och Bonuskort

Du är hjärtligt välkommen att bli medlem i vår kundklubb. Det kostar inget och du blir medlem antingen genom att fylla i formuläret nedan eller en blankett i butiken. 4-6 gånger/år eller vid särskilda tillfällen får du nyhetsbrev eller sms med förhandsinformation om vad som händer i butiken, reor etc.

Vi behandlar dina data enligt GDPR som ersatte Personuppgiftslagen 2018-05-25.

Som medlem ger du oss rätten att lagra dina personuppgifter (namn, e-postadress och, om du vill ha sms, mobilnummer) och annan information som du lämnar till oss, t ex adress.

  • Mobilnummer och e-postadress används för utskick av eventuella erbjudanden och nyhetsbrev. Du kan när som helst avsäga dig fler utskick antingen genom att kontakta butiken eller följa instruktionerna i e-postutskicken.

  • Du ger oss tillstånd att använda dina personuppgifter för vår marknadsföring av klubbens aktiviteter och erbjudanden.

  • Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för vår Kundklubb.

Vi vill gärna premiera våra trogna kunder och därför har vi Bonuskort. Du måste inte vara medlem i kundklubben för att få ett bonuskort.

Visa ditt bonuskort vid varje köp så får du får 1 stämpel för varje 300 kr du handlar för. När du har 10 stämplar får du 100 kr på nästa köp. Har du glömt ditt bonuskort, så spara kvittot och ta med kort och kvitto nästa gång du handlar så för vi på stämplarna då.

Bonusen kan inte utnyttjas med andra rabatter och gäller inte vid köp av presentkort. Däremot får den som utnyttjar presentkortet stämplar. Du får inte heller stämplar om du handlar redan rabatterade varor.