ModeStugan ägs av mig, Annett Wiktorsson.  Min man, Thorbjörn, stöttar mig i kulisserna. Vår grundpassion är mötet med olika människor och att möta dem där de befinner sig just nu. Trevlig atmosfär och fina kläder som gör människor glada. Det är vårt sätt att göra skillnad.

Vi har såväl moderna och tuffa kläder som klassiska och stiliga i alla storlekar - damkläder 34-52 (XS-4XL) och herrkläder 46-60 (S-6XL).

Arrangemang såsom modevisningar och väninnekvällar i butiken står också på agendan. Läs mer om detta under flikarna Modevisning och Väninnekväll. Vill du ha Personlig shopping så ordnar jag det också. Kontakta mig för ytterligare information. 


Annett:

Min dröm har gått i uppfyllelse. Genom ModeStugan får jag ge så mycket glädje och skönhet till andra människor. Jag älskar varje kundmöte och oavsett om du behöver någonting särskilt eller bara vill kika förbi, så ska du veta att du är varmt välkommen till ModeStugan. Ett samtal, en kopp kaffe, hjälp att prova ut dina favoriter. Att komma till ModeStugan skall vara en positiv upplevelse.


Thorbjörn:

Klart att vi män också ska få vara snyggt klädda och det är ofta i detaljerna det sitter. Därför är det självklart för mig att stötta Annett med att utveckla herrsortimentet i ModeStugan. Kom gärna med förslag till förbättringar. 


Varmt Välkomna 

Annett